Volume karpet

Een volumekarpet kan van elk soort tapijt en op elk gewenste afmeting gemaakt worden.  Het karpet wordt aan de onderzijde opgevuld met een vilt ondertapijt en de randen van het tapijt worden omgevouwen tegen het ondertapijt. Doordat de randen worden omgevouwen krijg je een volle uitstraling. Door het ondertapijt ontstaat er een heel dik karpet vandaar de naam ‘volumekarpet’.
Daarna wordt de omgevouwen rand geschoren waardoor deze rand dezelfde hoogte krijgt als het ondertapijt.

Het voordeel van vilt ondertapijt is dat het lucht doorlatend is. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld bij een foam of rubber ondertapijt. Hierdoor kan een vilt ondertapijt ook prima in combinatie met vloerverwarming.

Mogelijkheden

Een rond of ovaal volumekarpet is bij diverse tapijtsoorten mogelijk en kunnen door mij ook in alle afmetingen worden gemaakt. Je kunt dus volledig naar eigen wens een (volume)karpet laten maken. Een ideale aanvulling voor je interieur en je vloerbedekking!

Zo kun je van een stuk overtollig vloerbedekking een prachtig vloerkleed maken waarbij volumekarpet ook tot de mogelijkheden behoort. Het is geluiddempend, warm en isolerend dus juist vanwege deze voordelen verrijken steeds meer mensen hun interieur met zo’n sfeermaker. Karpet is een blikvanger die er niet alleen uitnodigend uitziet maar ook onweerstaanbaar comfortabel aanvoelt.

Interesse in een volumekarpet? Ik kom graag vrijblijvend bij je thuis om samen te kijken naar de juiste afmeting. Een fout die vaak helaas wordt gemaakt is dat mensen kiezen voor een te klein vloerkleed. Ik help je graag om dit te voorkomen en het geheel volledig af te stemmen op jouw interieur.

Alle voordelen op een rij

  • 1 vast aanspreekpunt
  • + 20 jaar ervaring
  • Géén voorrijkosten
  • Gratis inmeten & advies
  • Probleem? 48 uursservice

Trappen, vloeren, ramen…
Ik stoffeer alles!
Snel, deskundig & voordelig

Tot nu toe heb ik…

407

trappen gestoffeerd

5000

m² pvc vloer gelegd

1372

trapmatten gemaakt

147

volumekarpetten op maat gemaakt