Deurmat op maat

Een vloermat houdt vuil en vocht tegen en is daarmee de ideale manier om slijtage van je vloerbedekking tegen te gaan. Daarnaast houdt het je vloer schoon, veilig en hygiënisch.
Deurmatten  zijn in vrijwel ieder huis te vinden. De functie van een deurmat wordt naar mijn mening nog te vaak onderschat. Daarom raad ik je aan om, met name bij aanschaf van een nieuwe vloer, altijd een deurmat te kopen. Een deurmat beschermt je vloer en daarom alleen al is het een waardevolle investering.

Een vloermat of deurmat op maat is eenvoudig door mij te maken. De standaardmaat van een droogloopmat op rol is 100cm, 120cm of 200cm breed. De droogloopmat wordt daarna ter plekke in je huis op maat gesneden zodat we zeker weten dat het perfect past in bijvoorbeeld het luik naar de kruipruimte. Een groter oppervlak zoals in de hal en dan over de volle breedte is uiteraard ook een mogelijkheid, jouw wens staat voorop.

De prijzen per type en soort mat varieert. Er zitten namelijk redelijk grote verschillen in kwaliteit tussen de diverse soorten leverbare vloermatten. Het grote voordeel hiervan is dat er voor ieder type budget wel een geschikte oplossing te vinden is!

Naast een mat op maat laten maken kun je ook kiezen voor diverse standaard afmetingen, welke je zo in je huis kunt leggen. Deze matten zijn rondom afgewerkt met een rubberen rand en hebben diverse afmetingen en kleuren. Ik beschik over een zeer groot assortiment dus de mat die jij zoekt zit er vast en zeker bij.

Inloopmat voor bedrijf

Bij bedrijven en instellingen vindt je de inloopmatten vaak bij de intree of in de draaideuren. Ook hier weer is het grote voordeel dat vuil en vocht grotendeels achterblijven in de mat en zo de rest van de vloer dus schoon blijft. Dit komt het aanzien van je bedrijf natuurlijk ook ten goede, zeker als er dagelijks veel mensen het gebouw in en uitgaan en de vloer dus behoorlijk wat te verduren krijgt.
Het heeft trouwens een erg mooie en professioneel ogende uitstraling om het logo van je bedrijf in de mat te verwerken, uiteraard kan ik dit voor je verzorgen.

Verschil tussen droogloopmat en schoonloopmat

Het verschil tussen een droogloopmat en een schoonloopmat is het materiaal waar het uit bestaat. Bij een droogloopmat is de rug van vinyl of latex en deze is uitsluitend op rol verkrijgbaar. Meer katoen in de droogloopmat betekent meer opname van water maar daardoor wordt de mat ook wat duurder.
Een schoonloopmat is gemaakt uit synthetische vezel. De wateropname hangt hierbij volledig af van het type tapijtvezel wat toegepast is

Als je besluit om een mat aan te schaffen, laat je dan vooraf goed adviseren om zo een mat te kiezen die past bij je wensen. Ik kom graag vrijblijvend bij je langs om je hierin van advies te voorzien dus neem contact met me op voor meer informatie.

Alle voordelen op een rij

  • 1 vast aanspreekpunt
  • + 20 jaar ervaring
  • Géén voorrijkosten
  • Gratis inmeten & advies
  • Probleem? 48 uursservice

Trappen, vloeren, ramen…
Ik stoffeer alles!
Snel, deskundig & voordelig

Tot nu toe heb ik…

407

trappen gestoffeerd

5000

m² pvc vloer gelegd

1372

trapmatten gemaakt

147

volumekarpetten op maat gemaakt