Over mij

Richard de Jager

Richard de Jager, aangenaam! Woonachtig in het mooie Tholen (Zeeland) en 45 jaar jong. Ik werk graag met mijn handen met de nodige dosis humor tussendoor. De eigenschappen die bij mij horen zijn: ambitieus, creatief, vol discipline en een gezonde dosis perfectionisme.

Woningstoffeerder

Richard de Jager Woningstoffeerder is een eenmanszaak en ik ben sinds 2007 zelfstandig actief in de woningstoffering en projectstoffering. Daarvoor heb ik als woningstoffeerder 9 jaar in loondienst gewerkt. De keuze om voor mezelf te beginnen heb ik bewust gemaakt, zodat ik in alle vrijheid mijn werk kan inplannen en uitvoeren. Mijn werkgebied is niet alleen Tholen, maar in de gehele zuidwesthoek van Nederland (denk aan Zeeland en een deel van Zuid Holland & Noord Brabant) verleen ik mijn service. Je krijgt hierbij persoonlijk advies aan huis dus vandaar dat ik niet in heel Nederland actief ben.

Specialisatie

Ik ben gespecialiseerd in trapbekleding en het aanbrengen van vloeren.  Ik sta garant voor mijn werk en ik kom altijd mijn afspraken na. In plaats van een prijsvechter te zijn, ben ik erg gericht op het leveren van kwaliteit. Mijn visie is afwerking tot in de details. Doordat ik alleen werk, ben ik erg flexibel en met een zeer persoonlijke benadering onderscheid ik mezelf hiermee van de grotere bedrijven. Zo ben ik bijvoorbeeld om waar nodig op doordeweekse avonden en op zaterdagen te werken.

Ik heb een werkplaats in Tholen waarbij ik met enthousiasme een ruim assortiment van verschillende materialen aan je kan laten zien zoals bijvoorbeeld pvc, laminaat, vinyl, tapijt en nog veel meer. Indien nodig maak ik hierbij alles op maat, zoals bij vloerkleden en raamdecoratie. Voor vloerkleden heb ik twee machines tot mijn beschikking voor de randafwerking. Hierbij kan er een keuze gemaakt worden tussen banderen en festonneren.

Ik werk zowel voor bedrijven als particulieren. Zeker in de woonbranche zijn er van tot tijd veranderingen qua mode en alles lijkt steeds meer trendgevoelig te worden. Ik zie het als mijn taak om door de ogen van mijn klanten mee te kijken wat er wel en niet bij het interieur past, zodat we samen een mooi interieur creëren waar we trots op kunnen zijn. Dat is waar je het uiteindelijk als zelfstandig ondernemer allemaal voor doet!

Ik hoop dat als je mijn foto’s bekijkt je inspiratie op zal doen voor je eigen interieur. En daarnaast kom ik natuurlijk graag bij je langs voor meer tips en advies. Meer weten? Kijk dan eens op mijn Facebookpagina voor of neem contact met me op.

Richard de Jager

TOT NU TOE HEB IK…

0

trappen gestoffeerd

0

m2 pvc vloer gelegd

0

trapmatten gemaakt

0

volumekarpetten op maat gemaakt

Inspiratie nodig? Kom dan kijken in mijn werkplaats

ADRESGEGEVENS