Duo rolgordijn

Een duo rolgordijn wordt ook multishade genoemd en is op maat leverbaar. Het voordeel van een multishade is dat er verschillende manieren zijn om de lichtval in huis zelf te bepalen doordat de stof uit donkere en lichte banen is samengesteld en bij het bedienen achter elkaar schuift. De dubbele stoflaag geeft de mogelijkheid om meer flexibel te zijn bij lichtinval. Geheel gesloten, half open of open op elke hoogte van het raam.

Een multishade is ook leverbaar in verduisterende stof. Dit wordt gebruikt om bijvoorbeeld de woonkamer in de avonduren te verduisteren en om zo inkijk tegen te gaan. Tevens kan een verduisterende multishade prettig zijn voor je slaapkamer of om de warmte in de zomer tegen te houden. Hierbij heb je dan geen extra gordijnen meer nodig. Dit geeft je interieur een strak uiterlijk. Multishade neemt weinig ruimte in beslag en bedekt hierbij niet de verwarming.

Een duo rolgordijn is trouwens iets anders dan een ‘normaal’ rolgordijn aangezien een duo rolgordijn een stuk veelzijdiger is in gebruik.

Duo rolgordijn op maat

De bediening wordt standaard geleverd met een kunststof ketting , maar er kan ook voor een metalen ketting worden gekozen. Je kunt zelf de keuze maken aan welke kant je de bediening wilt hebben, links of rechts.
De donkere banen zijn leverbaar in 3 verschillende breedtes namelijk 45mm, 75mm en 125mm en wat betreft kleuren zijn er vele mogelijkheden. De multishade wordt geleverd in een cassette. Dit geeft een mooi uiterlijk. Bij het inmeten moet er wel bekeken worden of de cassette op de gewenste plaats past. De afmeting van een cassette is 67x75mm.
Montagesteunen kunnen op de wand of aan het plafond worden bevestigd. Bij het inmeten wordt dit uitvoerig besproken of dit mogelijk is en wat er eventueel voor andere opties zijn.
Een echt duo rolgordijn op maat dus! Graag geef ik vrijblijvend advies om het geheel naar je wens te maken.

Onderhoud en kindveiligheid

Denk ook aan kindveiligheid bij je raamdecoratie. Je moet je bewust zijn van de risico’s die loshangende trekkoorden, kettingen, banden en koorden voor jonge kinderen kunnen vormen.

Duo rolgordijn kun je het beste afnemen met een vochtige doek. Gebruik liever geen reinigingsmiddelen, want dat kan vlekken veroorzaken. Op deze manier kun je jarenlang van je multishade genieten.

Alle voordelen op een rij

  • 1 vast aanspreekpunt
  • + 20 jaar ervaring
  • Géén voorrijkosten
  • Gratis inmeten & advies
  • Probleem? 48 uursservice

Trappen, vloeren, ramen…
Ik stoffeer alles!
Snel, deskundig & voordelig

Tot nu toe heb ik…

407

trappen gestoffeerd

5000

m² pvc vloer gelegd

1372

trapmatten gemaakt

147

volumekarpetten op maat gemaakt